fbpx

Verzending N Retourneren

Haal je bestelling op
Brew & Blends geeft u de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te halen in Almere. Dit kan alleen als de bestelling online is geplaatst en gekozen is voor de optie “Afhalen in Almere”. Het afhalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Verzendkosten
Brew & Blends neemt alle verzendkosten voor haar rekening, er komen geen extra verzendkosten bij de bestellingen. Bij het bestellen van losse artikelen zoals accessoires kunnen er extra verzendkosten in rekening worden gebracht.

Verzendbevestiging
Brew & Blends stelt alles in het werk om uw zendingen binnen de gestelde termijn te verzenden. Zodra Brew & Blends je bestelling heeft verzonden, ontvang je een unieke track & trace-code op het e-mailadres dat bij je bestelling is opgegeven.

Levertijd van de bestelling
Brew & Blends doet haar uiterste best om de geplaatste bestellingen binnen 3-5 werkdagen na de besteldatum te leveren. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat het pakket langer onderweg is dan we je laten weten.

Terug sturen
Is het gekochte product niet naar wens? Brew & Blends biedt je de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren. Op producten die geretourneerd worden zijn onze retourvoorwaarden van toepassing en zijn de retourkosten voor eigen rekening (gemiddeld €35, dit kan afwijken). U bent verantwoordelijk voor schade aan de producten of vermissing van de producten bij retournering. Na ontvangst van de producten zal Brew & Blends het product zo spoedig mogelijk controleren, indien de retour wordt goedgekeurd zal Brew & Blends de kosten van het gekochte product binnen 14 dagen aan de koper terugbetalen. Via deze link kunt u een retour aanmelden.

Retourvoorwaarden
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren.
Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product compleet is en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking. Pak het product daarom niet verder uit en gebruik het niet meer dan nodig is om goed te kunnen beoordelen of je het product wilt behouden.

Tips voor retourneren
Verpak het product zoveel mogelijk met het originele verpakkingsmateriaal.
Zorg ervoor dat het item niet tegen elkaar kan schuiven of wrijven.
Zorg ervoor dat de doos goed is afgeplakt, bij voorkeur alleen met doorzichtige tape.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar Brew & Blends zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Brew & Blends worden geretourneerd. Om van dit recht gebruik te maken, kunt u contact met ons opnemen via info@brewnblends.com. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Afschrijving
Afschrijving op geretourneerde producten is van toepassing indien de ontvangen producten die geretourneerd zijn beschadigd zijn, de originele verpakking niet aanwezig is en/of het product in gebruik is genomen. De afschrijving wordt bepaald door Brew & Blends waaraan Brew & Blends de koper informeert.

Winkelwagen
De waardering van brewnblends.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 15 reviews.